Blog

Kolekcija FLATLINE predstavlja savršeno rešenje za uređenje kako poslovnih, tako i privatnih stambenih prostora. Sa svojim elegantnim dizajnom i funkcionalnošću, FLATLINE će uneti novu dimenziju u svaku spavaću sobu, dnevnu sobu ili kancelariju.

FLATLINE elementi se sastoje od različitih veličina i brojeva elemenata, što omogućava da se prilagode svakom prostoru i da funkcionišu kao izuzetna dekoracija. Napravljeni su od jednog materijala, potpuno od netkanih poliesterskih tkanina, uključujući više od 50% vlakana iz recikliranih PET boca, što ih čini ekološki osvešćenim izborom.

Ovi elementi su dvostrani - pozadina je svetlo siva (rPET1100), dok je prednji deo dostupan u širokom spektru boja iz kataloga dezena od netkanog materijala, omogućavajući vam da kreirate potpuno personalizovan izgled.

Montaža FLATLINE elemenata je brza i jednostavna - oni se montiraju direktno na zid pomoću dvostrane lepljive trake koja se nalazi u kompletu. Ova praktična montaža omogućava vam da bez muke transformišete prostor i da uživate u novom izgledu bez potrebe za kompleksnim radovima ili dodatnim troškovima.

Korpa