Blog

Površina na koju se postavljaju mora biti adekvatno suva i potpuno očišćena od bilo kakvih nečistoća. Ovaj postupak garantuje optimalnu vezanost elemenata.

Sam postupak pričvršćivanja elemenata zahteva korišćenje posebnog lepka namenjenog za stiropor grede - TITAN SUPER. Prilikom primene, preporučuje se potrošnja od 310ml lepka na svakih 12 dužnih metara. Ova precizna doza obezbeđuje čvrsto prianjanje elemenata na površinu.

Imitacija drvene grede

Nakon nanošenja lepka na svaki pojedinačni element, važno je sačekati 30 sekundi kako bi se lepak delimično osušio. Tek tada pritiskom postavljate element na željenu površinu. Da biste osigurali dugotrajnu stabilnost, preporučuje se dodatno pritiskanje elemenata na površinu nekoliko puta.

U slučaju da je nemoguće dobiti element u jednom komadu, spojevi se mogu rešiti pomoću ukrasnih traka za sastave. Ova elegantna rešenja ne samo da omogućavaju strukturalnu čvrstoću, već i estetski doprinose finalnom izgledu postavljenih elemenata. Ovaj prilagodljiv pristup omogućava vam da postignete željeni dizajn uz visok nivo sigurnosti i trajnosti.

imitacija drvene grede

Korpa