Blog

Letvice za zid Woodline su vrlo popularne kada je u pitanju uređenje enterijera. Ovaj trend dolazi iz Holandije, a sada je sve popularniji i u Srbiji.


Woodline zidne letvice su drvene letvice koje se montiraju na zid, a mogu biti dekorativne ili funkcionalne.

U ovom članku istražićemo nove mogućnosti uređenja koje Woodline zidne letvice nude. Tradicionalne zidne letvice su bile obične lajsne koje su bile montirane oko vrata, prozora i podova.

Međutim, letvice za zid Woodline su transformisale ovaj koncept i učinile ga mnogo interesantnijim. One su dekorativne i mogu doprineti potpuno novoj atmosferi u sobi.

Jedna od prednosti letvica za zid Woodline  je njihov prirodni izgled. One su napravljene od prirodnog drveta koji će privući vašu pažnju. Mogu biti od hrasta, čempresa, bora i drugih vrsta drveta. Boje se razlikuju od svetlog do tamnog drveta. Ovaj prirodni izgled doprinosi toplini i udobnosti u sobi.

Druga prednost Woodline zidnih letvica je njihova jednostavna montaža. Većina modela dolazi sa lepljivom trakom na poleđini, tako da se montiraju brzo i lako. To znači da vam neće trebati majstor da bi ih postavili.

Treća prednost Woodline zidnih letvica je njihova funkcionalnost. Mogu se koristiti za postavljanje fotografija, raznih ukrasa ili čak knjiga koje se mogu ulepiti na lepilište. Ovo omogućava personalizaciju sobe i dodavanje ličnog pečata.

zidne-letvice

Woodline zidne letvice takođe nude mogućnost da se napravi dekorativni panel sa zidnom tapetom. Oni takođe mogu biti korišćeni za pokrivanje neravnih površina, kao što su tehnološki otvori, dovod vode i električni kablovi. Zidne letvice su postale veoma popularne u holandskom dizajnu i uveliko se koriste u enterijerima širom sveta. Jedna stvar koju čini Woodline zidne letvice posebnim jeste njihova prirodna tekstura, koja ih odvaja od drugih vrsta zidnih letvica.

One su napravljene od 100% prirodnog drveta i mogu se upariti sa gotovo svakim enterijerom. Uz Woodline zidne letvice, mogućnosti su neograničene. Mogu biti postavljene u gotovo bilo kojoj prostoriji, a uparivanjem sa pravim predmetima i dekorativnim elementima možete dobiti predivan enterijer koji ispunjava vaše želje i potrebe. Samo trebate koristiti maštu!

Korpa